Hetedhét Határ Szociális Szövetkezet

Vállalkozások

Műfüves Pálya

DDOP-3.1.2-12-2013-0012

Szolgáltatások

Bemutatkozás

Vincellérné Gyöpös Anitának hívnak, Dombóváron élek férjemmel és három gyönyörű gyermekemmel. Az ember életében az első évek nagyon fontosak és meghatározóak. Ennek tudatában igyekeztem gyermekeimre a legtöbb gondot és figyelmet fordítani, így hosszú éveket töltöttem otthon, megadva az otthon biztonságát. Egy évig dolgoztam gondozó otthonban idős, beteg emberek között, akikkel a kölcsönös szeretet, tisztelet volt jellemző.

Jelenleg Gyulajon dolgozom a komplex telepprogramban, mint szociális munkás. Főbb feladataim a helyi családok látogatása, segítése, valamint közösségi programok szervezése, megtartása.

Minden héten összegyűlünk a faluban élő Istent kereső emberekkel a Dr Balipap Ferenc Közösségi Házban és beszélgetünk a Biblia írásairól, Isten szaváról, valamint imádkozunk a Szűz anya közbenjárásáért. Csatlakoztunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat imaláncához, mely imalánc egy- egy kiemelt imaszándéka a következő: "Imádkozzunk azért, hogy újuljon meg és erősödjön meg a hit és a felebaráti szeretet az emberekben, közösségekben. Minél többen ismerjék fel, hogy a pénz utáni hajsza és a másoknak megfelelés helyett Isten útját kell választanunk, Neki kell megfelelnünk...a nélkülözőkért, a betegekért és azokért, akik nem ismerik az Úr kegyelmét". A magunk részéről konkrétan  a falu, a családok, a betegek és szegények megsegítéséért imádkozunk, illetve hálából azért, mert van a falu számára ez a nagyszerű közösségi ház, tele lehetőségekkel.

Hamarosan hagyományőrző zenei együttes alakul, akik szintén az én jelenlétemben fognak összejönni és zenélni a közösségi házban, akik bíztatására, fejlődésére fogok időt és energiát fordítani. Nagyon szívesen járom a falut, mer, mindig találkozok mosolygó arcú, kedves emberekkel. Örülnek, hogy meglátogatom őket és ez nagyon sokat ér.