Hetedhét Határ Szociális Szövetkezet

Vállalkozások

Műfüves Pálya

DDOP-3.1.2-12-2013-0012

Szolgáltatások

Polgármesterek EU forrásokkal a romák integrációjáért

A Mayors Making the Most of EU Funds for Roma Inclusion (MERI) - Polgármesterek EU forrásokkal a romák integrációjáért elnevezésű konferencián rendkívüli megtiszteltetés érte Dobos Károlyné polgármestert és Gyulaj Községet.

Az Európai Bizottság 2012. október 11-12-én Budapesten rendezte meg azt a konferenciát és díjátadó ünnepséget, ahol azokat a polgármestereket tüntették ki, akik a romák integrációja érdekében a legsikeresebben használták fel az EU-forrásokat az oktatás, a foglalkoztatás, az egészségügy, a lakhatás és a közszolgáltatások területén.

Gyulaj polgármestere egy előadásban mutatta be az eddig végzett munkát, kiemelve a falu mezőgazdasági programjait és a széles körű foglalkoztatás megvalósítását. A díjat számos európai és négy magyarországi polgármester vehette át, köztük Dobos Károlyné is. A nem mindennapi elismerést megköszönve a Polgármester Asszony kiemelte, hogy a falu összefogása, a számtalan segítő személy és szervezet, és persze a pénzügyi támogatások nélkül ezek a sikerek nem születhettek volna meg.

Sok szeretettel gratulálunk Marikának!